Не просто бар, а култура

Бар „Котка и Мишка” отвори врати през март 2015г. и бързо се превърна в емблемата на новия живот на Капана. Заведението бе първото в южната част на квартала на творческите индустрии, а енергията на Котките и Мишките се оказа твърде заразна. Само за три години около първия клуб на улица „Христо Дюкмеджиев” се нароиха над 15 други заведения. Барът е отличителен с концепцията, дизайна и страхотния си персонал. Акцентът в „Котка и Мишка” са занаятчийските бири. Предлагат се над 150 вида пиво от различни точки на планетата, като по рафтовете и хладилниците можете да откриете дори истински екзотики, като най-рядката бира в света- Вествлетерен.

Поради големия интерес, превърнал мястото в институция, не спираме да се развиваме, за да отговорим на потребностите на нашите клиенти и приятели. След две разширения Котка и Мишка вече заема три къщи.

Споделеното работно пространство Котка и Мишка Coworking пък e естествено продължение на първия крафт бирен бар в Капана. То е мястото за всички онези креативни личности, които се нуждаят от малко по–спокойна атмосфера, но без да излизат от границите на квартала на творческите индустрии, където вдъхновението е буквално навсякъде.