Наем на зала в Котка и мишка

Cat & Mouse Coworking се формира като естествено продължение на първия бирен бар в Капана и е потвърждение, че освен за забавление, в квартала на творческите индустрии има място за тези, които концентрират идеи, потенциал и работна енергия. Ние отлично знаем, че както за хората работещи в различни фирми, така и за фрийлансърите и предприемачите, работният ден не протича задължително изцяло на лаптопа и разпознаваме нуждата от специално отделено място за бизнес срещи. Затова, освен коуъркинг, ние предлагаме наем на зала.

Зала за бизнес срещи

Cat & Mouse Coworking разполага с уединено място, подходящо за срещи и събития, намиращо се в топ центъра на Пловдив.  В нашата зала за срещи можете да проведете още своите интервюта за работа, конферентни разговори, оперативки с екипа си, брейнсторминг сесии или да се възползвате от пространството за организиране на частно събитие, вътрешнофирмено обучение, презентация или лекция. Високоскоростният интернет, който предлагаме, ви дава възможност и за провеждане на онлайн разговори и срещи. Залата може да бъде наета и за изнесен офис за екипа на вашата фирма – един чудесен начин да разнообразите работния ден и по този начин да стимулирате продуктивността.  Тя е с капацитет до 12 души, а цената за наем на ден варира спрямо спецификата на събитието и броя на посетителите и започва от 90 лв.

Пространство за събития

За по-неформални или публични събития може да наемете също втората зала на бара, която е с капацитет до 35 човека. Там успешно се провеждат презентации, лекции, обучения, пресконференции, клубни срещи, представяния на книги, изложби, работилници, прожекции, тиймбилдинги и фирмени партита.

Индивидуален подход към вашите нужди

Много са факторите, от които зависи успехът на едно събитие, но безспорно едно от най-важните неща е пространството, в което се провежда. Cat & Mouse Coworking се намира на топ локация в центъра в сърцето на Капана и е достъпен от всяка точка на града, а интериорът на нашите зали залага на комфорта. Непосредствената близост до бара предлага възможността за кафе пауза и е чудесна предпоставка вашето събитие плавно да премине в по-неформален и лежерен нетуъркинг формат.

Ние подхождаме персонално към заявката на всеки един клиент и ще се погрижим за всичко до най-малкия детайл. Залите за събития на нашия коуъркинг могат да бъдат наети всеки един ден от седмицата, дори и през уикенда. Ние ще подготвим пространството за вашето мероприятие, а според нуждите ви можем да съдействаме с допълнителни услуги като специално подбрани напитки от бара, вкусен кетъринг, професионално заснемане, техника и оборудване, разгласа и отразяване.

За допълнителни въпроси: Свържете се с нас на +359 883449652.