Лицата в споделеното работно пространство "Cat and Mouse Coworking"

Представи се:

Казвам се Алваро Кастро-Кастилия, разработчик на софтуер и онлайн предприемач. От Испания съм. Започвал съм, успявал съм и съм се провалял в много дигитални проекти. Все още обичам това, което правя и ще се занимавам много дълго с него. Имам страст както към технологичните детайли, така и към красотата на визуалните и музикални преживявания. Имам опит като дигитален художник и скоро ще се върна към изкуството. Аз съм номад, така че живея и работя на много места.

С какво се занимаваш?
Работя като разработчик на софтуер на свободна практика, специализирам се във full-stack приложения и backend (разпределени изчислителни системи), което означава създаване на облачни приложения или проектиране на архитектурата на backend системи. Предпочитам да работя с Clojure и Go. Освен това започвам новия си бизнес в онлайн пространството.

Защо предпочете coworking пред конвенционалния офис?
Постоянно съм в движение и въпреки че ще прекарам известно време в Пловдив, това е по същество причината. За мен няма смисъл да наемам офис. И също, за да съм сред хора, а не да работя сам.

Какво те накара да избереш нашето коуъркинг просранство?
Познавах Лоран и той беше тук. Дойдох, хареса ми, останах. Хареса ми и кафето, и атмосферата.

Какви хора срещна тук?
Коуъркингът е малък, но всички хора тук са забавни и приятни за работа. Когато сте горе, е по-добре да се съсредоточите и да работите усилено, но хубавото е, че можете да се мотаете в бара или навън и да се срещнете с посетители или с всички, които работят в „Котка и мишка“. Доста готини хора и атмосфера!