Разположен в сърцето на творческия квартал на Пловдив, Cat & Mouse Coworking привлича креативни и предприемачески настроени умове, търсещи място, където да превърнат идеите си в реалност. Споделеното работно пространство се формира като естествено продължение на първия крафт бирен бар в Капана.

Топ локацията в самия център на града, в Капана, превръща коуъркинга в място за всички онези креативни личности, които се нуждаят от малко по-спокойна атмосфера, но без да излизат от границите на квартала на творческите индустрии, където вдъхновението е буквално навсякъде.

Cat & Mouse Coworking разполага с три зали в непосредствена близост до култовия бар „Котка и мишка“, което ще ви даде възможност да използвате удобствата, които заведението предлага, но в същото време ще имате своето уединение и поле за лична концентрация. 

Котка и мишка Коуъркинг предлага три различни пакета. В отвореното пространство ще може да допълвате креативната си енергия с хора, споделящи вашите идеи. На ваше разположение ще са свободни работни места, които може да наемете за ден или фиксирани, до които ще имате 24 часов достъп и адрес с пощенска кутия. Ако пък сте екип от няколко човека, можете да наемете свой собствен офис при нас.

Други предимства на споделения офис са безплатно кафе и вода, бърз висококачествен интернет и безплатни копирни устройства, както и поддържане и почистване на работното пространство.

Cat & Mouse Coworking е подходящо и предпочитано място за работа както от фрийлансъри и дигитални номади, така и от малки екипи и стартъпи. Пространството също предлага възможност за организация на събития, презентации и различни по вид частни мероприятия, които могат да бъдат както в корпоративен, така и в по-лежерен формат.

Споделеното работно пространство е създадено с разбирането, че новото поколение креативни личности очаква нещо повече от скучните бизнес центрове и стерилни офиси и вместо това предпочита работата във вдъхновяваща атмосфера, подпомагаща продуктивността и създаваща чувство за общност. Интериорът залага на комфорта и макар и минималистичен, всеки един детайл е изпипан до съвършенство, за да подхожда на идеята за индивидуален подход. Бюрата са ръчно направени, цветовете ненатрапчиви, а възможността само с една крачка да пристъпиш в центъра на творческия квартал е особено примамлива, когато имаме нужда да се отърсим за момент от работния процес и да отдъхнем с чаша хубаво кафе или специално подбрана занаятчийска бира.

Основната цел на пространството е фрийлансърите и предприемачите да могат да обменят опит и дори да си помагат и да се допълват при реализирането на бизнес идеите. Предимствата на Котка и мишка Коуъркинг са топ локацията в самия център на града и в сърцето на най-бързо развиващия се квартал, възможността да работиш и да попиеш от креативната среда в изградена общност от хора с иновативни идеи и в сферата на разнообразни дейности, съчетанието на самостоятелно място за работа в близост до един от най-популярните барове под тепетата и шансът да редуваш работата с удоволствието.