Хората никога не са били толкова гъвкави в кариерата си, колкото са днес. Все по-големите възможности за работа в мрежата, предоставят и необятни опции за избор на място, от което да отмятате задачите и на което да прекарвате свободното си време. Все по-често младите избират дигиталното номадство като вариант за опознаване на нови дестинации и потапяне в местния колорит, а нашето начинание наистина превръща престоя ви в Пловдив в истинско изживяване на общността.

Това, което Cat and Mouse Coworking Пловдив може да ви предложи, е уникално съчетание от идеални условия за създаване на запознанства, намиране на съмишленици или приятели поради уникалната атмосфера на местоположението си и интересната симбиоза между бирен бар, споделено работно пространство и места за настаняване.

Създателите на концепцията работят и творят в помещенията над „Котка и мишка“ култовия бар за бира в Капана на от самото формиране на квартала и отдавна искат да споделят това усещане. Cat & Mouse Coworking доказва, че в творческата атмосфера на Пловдив, има място не само за забавление, но и за генериране и концентриране на идеи, потенциал и работна енергия.

Споделеният офис привлича хора с разнородни професии и опит и създава чувството за общност. Непосредствената близост на бара и коуъркинга позволява смяна на работната обстановка по всяко време и дава възможност за редуване на работата с удоволствието.

Като естествено продължение на лежерните вечери в Котка и Мишка се роди и Mouse House – къща за гости вече с два адреса за нощувки в центъра на Пловдив. Така напълно се затвори кръгът от възможности за работа, живот и забавление в самото сърце на най-стария жив град в Европа.

В редица текстове сме представяли безспорните предимства на това да работиш в неповторимата атмосфера на Капана и над бара. В Пловдив налице е и доста добре развита общност от експати, голяма част от които са редовни клиенти в заведението. Чрез контактите на живо и чрез социалните мрежи това е чудесен начин да завържеш нови запознанства, а защо не и партньори за развитие на бизнес идеи.  Градът под тепетата пък предлага многобройни възможности за лежерен начин на живот и съчетава по отличен начин работата и забавлението.

Офисът над бирен бар, освен възможност за постоянна социализация, е и предпоставка за по-дълго работно време, като може да ползвате до късно споделеното работно пространство. Скоростта на интернета в страната и на място е наистина впечатляваща, а към нея получавате и стандартните допълнителни услуги като ползване на копирни устройства, безплатно кафе и вода и наличие на  шкафче за съхранение на лични вещи.

Всеки наш проект е роден от желанието ни да покажем възгледите си за това как се забавляваме в Пловдив, как работим и как почиваме. Обединява ги отношението ни към всяко нещо – лично, с уважение и внимание. Дейностите ни в Града под тепетата взаимно се допълват, а обединяващ за тях е стремежът към автентично преживяване.