Споделените работни пространства помогнаха за запълване на разкрилата се през последните години празнина пред предприемачи и стартиращи фирми, които търсят офис площи за наемане. Те предлагат възможност за настаняване на компании, тепърва прохождащи в бизнеса или на служители на свободна практика, търсещи бюро не в домашна обстановка. Както при всяко бизнес решение, тук също е подходящо при първоначалното си намерение да се присъедините към коуъркинг, да си зададете някои въпроси, които да ви помогнат за избора.  

Какво е вашето намерение за коуоркинг пространството?

Дали смятате там да организирате срещи и да провеждате разговори, или просто искате да излезете от домашната атмосфера и да се потопите в офис среда? Познаването на вашето намерение за пространството ще ви помогне да насочите решението си точно към определеното ниво на настаняване, от което имате нужда. Повечето места предлагат различни опции и любезно ще ви насочат към най-добрия избор. В Котка и Мишка имате възможност да се спрете на фиксирано работно място с 24 часов достъп или на свободно настаняване, в което ще трябва да се съобразите със свободните наличности към момента. За провеждане на срещи и интервюта, на разположение е и отделна стая, позволяваща резервиране както почасово, така и за цял работен ден.

Ще бъде ли пространството от полза за вашата производителност?

Коуоркинг пространството няма да принадлежи само на вас. Ще има други хора и екипи, които влизат и излизат от офиса и водят разговори, нарушаващи концетрацията ви. От друга страна, този тип съвместна работа често води със себе си и ползотворно изграждане на взаимоотношения и партньорства, както и обмяна на креативни идеи и възможности. Преди всичко, сами трябва да определите за себе си в каква среда функционирате най-добре и преди да сключите дългосрочен договор, да изпробвате дали споделеното работно пространство отразява вашия личен подход към работния процес. В случай че искате да увеличите продуктивността си, задължително отделете няколко минути и прочетете нашите 8 начина за повишаване на производителността в коуоркинг среда.

Ще бъде ли пространството от полза за вашия бизнес?

Едно от най-големите предимства на споделените работни пространства е, че можете да изградите връзки с хора, с които имате еднакви бизнес интереси и сходни идеи за развитие. Определете с какви професионалисти искате да се заобиколите и вижте дали избрания коуоркинг събира този тип препдриемачи. В Котка и Мишка един от най-големите позитиви е барът под споделения офис, където често се организират сбирки на експат общността и на редица млади хора с начинания в областта на информационните технологии, дигиталния маркетинг, бизнес инвестициите и др.  

Ще имате ли достъп до отделни зали?

Във всеки бизнес има моменти, когато се нуждаете от уединение и пространство за презентации или провеждане на бизнес срещи. Винаги проверявайте какви са възможностите за такъв тип осигуряване и условията за достъп до тях. При нас по заявка може да имате на разположение съвсем отделна стая за до 10 човека, в която с осигурена мултимедия да представите своя проект.  Една от залите на бирения бар също лесно се трансформира в пространство за дискусии и там спокойно може да съберете до 20 човека. В цената за наемане имате включени безплатни вода и кафе, а допълнителен кетъринг може да бъде осигурен по заявка.

Можете ли да си го позволите?

Ако сте стартиращ бизнес или предприемач, трябва добре да си направите сметката дали може да си позволите офис пространство. Затова и гарантираме, че използването на споделено работно място е един от най-икономичните начини да стартирате и същевременно да се възползвате максимално от удобства като централна локация, офис консумативи, редовно почистване и безплатно кафе и вода.  За да научите повече за опциите за членство и цените за ползване на място, посетете сайта ни или се свържете с нас през страниците в социалните мрежи и по телефона.