Cat & Mouse Coworking е споделено работно пространство в сърцето на Капана, разполагащо с три зали в непосредствена близост до култовия бар „Котка и мишка“, което позволява да се възползвате от удобствата, които заведението предлага и при нужда да избягате от рутината на делника.

Топ локацията в самия център на града и минималистичният интериор с фокус върху комфорта създават усещане за уют и предразполагат работещите към продуктивност и креативност.

Котка и мишка Коуъркинг предлага три различни пакета. В отвореното пространство ще може да допълвате креативната си енергия с хора, споделящи вашите идеи. На ваше разположение ще са свободни работни места, които може да наемете за ден или фиксирани, до които ще имате 24 часов достъп и адрес с пощенска кутия. Ако пък сте екип от няколко човека, можете да наемете свой собствен офис при нас.

Отвореното работно пространство може да наемете за половин или един ден, седмица или месец. С него получавате високоскоростен интернет с оптична връзка, безплатни копирни устройства, безплатно кафе и вода. Работното време е от 09:00 ч. до 18:00 ч. Цената за един ден е 20 лв., за седмица – 69 лв., а за месец – 168 лв.

Ако изберете фиксирано работно място, освен всичко гореизброено ще получите 24-часов достъп до офиса и адрес с пощенска кутия. Цената е 264 лв. на месец.

Екипи до 4 човека пък могат да немат личен офис на цена от 900 лв. на месец.

Котка и мишка Коуъркинг дава възможност и за организиране на различни събития, обучения, срещи, презентации и провеждане на интервюта за работа, както и тиймбилдинг за вашия екип. Нашите зали са многофункционални и това ни позволява да подхождаме спрямо индивидуалните нужди на всеки от нашите клиенти. Избирайки пространството на Cat & Mouse Coworking за провеждане на вашето събитие, ние ще се погрижим за всичко до най-малкия детайл – от специално подбрани напитки от бара, вкусен кетъринг, а защо не и професионално заснемане.