Идеята за създаване на споделено работно пространство в сърцето на Капана не е нещо ново. Ние работим и творим в помещенията над култовия бирен бар „Котка и мишка“ от самото формиране на квартала и отдавна искаме да споделим това усещане. Така се роди Cat & Mouse Coworking – мястото за всички онези креативни личности, които не биха се задоволили със скучните бизнес центрове и имат нужда от вдъхновяваща атмосфера, подпомагаща продуктивността им и създаваща чувство за общност.

Основната цел на Котка и Мишка Коуъркинг е фрийлансърите и предприемачите да могат да обменят опит и дори да си помагат и да се допълват при реализирането на бизнес идеите си. Топ локацията в самия център на града и възможността да работиш в креативната среда на квартала на творческите индустрии са само част от предимствата на този офис от ново поколение. Ние разполагаме с три зали в непосредствена близост до най-популярния бар под тепетата, което позволява смяна на работната обстановка по всяко време и ви дава възможност да редувате работата с удоволствието. Кафето сутрин ще ви бъде сервирано с усмивка и топ качество от професионална еспресо машина, а на всяко едно от събитията, които се провеждат в „Котка и мишка“, от бара ще получите безплатно питие.

Cat & Mouse Coworkig привлича хора с иновативни идеи от различни сфери на дейност и на различни позиции. Избирайки „Котка и мишка“ вие ще попаднете в общност от креативни и предприемачески настроени личности. Това е идеалното място за създаване на нови контакти в непринудена обстановка, избягвайки напрежението на официалните нетуъркинг събития. В коуъркинг пространството постоянно се появяват нови свежи лица от фрийлансъри, предприемачи, творци и дигитални номади.

Локацията на Котка и мишка Коуъркинг ви позволява да разнообразите ежедневието си с разходка из уличките на артистичния квартал или да завършите работния ден с чаша бира в бара в приятна компания. Ако пък търсите нещо  различно, може да разпуснете с една игра на Сьоелбак. Познатата още като Dutch Shuffleboard холандска игра бързо събра почитатели под тепетата след като „Котка и мишка“ откри първия клуб по Сьоелбак, предлагайки ново забавление за всички посетители на квартала на творческите индустрии.