Барът печели все повече приятели и верни последователи с четирите  си вида собствено занаятчийско пиво. Първата бира с марка „Котка и Мишка”- ейл с къпини дебютира в началото на 2017г. и бе приета сред ценителите на качествените хмелови еликсири повече от добре. След две години търсене на перфектната комбинация вече има цели четири различни бирени вкуса за всички предпочитания.  

Освен ейла с къпини, любителите на по-леките и плодови вкусове могат да опитат и червения ейл на „Котка и Мишка”. За феновете пък на по-охмелените напитки предлагаме изключително ароматния ни сесиен ИПА.
Четвъртото ни последно пиво  се предлага само наливно и е различно спрямо сезона. През летните месеци предлагаме освежаващ нефилтриран светъл ейл, а през по-студените месеци наситен тъмен ейл.

В „Котка и мишка” издават и малки тайни. Барманите в заведението са не само много любезни, но и вещи в историята на пивото. Те ще ви поднесат любимото питие с интересен факт за него, или пък история около произхода на бирата, която сте избрали. Ако пивото е ново и все още няма дългогодишна история, то ще ви разкрият тънкостите по приготвянето му. Освен това има и тематични събития, посветени на новите занаятчийски бири, течащи от крановете на бара или зъзнещи в хладилниците му. Всяка седмица на вашето внимание се презентира ново крафт пиво, подходящо за сезона или непознато на българския пазар, за да се поддържа различният асортимент.