MouseHouse – приятен и бавен бохемски живот в Пловдив

MouseHouse е бутикова къща за гости вече с два адреса в топ центъра на Пловдив. Първата ни локация е на тиха улица в сърцето на творческия квартал Капана, само на няколко стъпки от най-големите забележителности под тепетата. Разполага с три самостоятелни стаи с двойни легла, собствена баня и вход, а дизайнът на всяка една е вдъхновен от културата, изкуството и занаятите в района. Мястото е подходящо както за двойки, така и за соло пътешественици.

Втората ни локация е пресечка на Главната улица – съвсем близо до стълбите на Каменица и Италианската улица. Тук разполагаме с три апартамента с по две спални и малка всекидневна в по-голяма самостоятелна сграда, което ни позволява да предоставим повече пространство и комфорт на нашите посетители. Във всяко едно от местата можем да приютим комфортно от 4 до 5 гости.
MouseHouse не е просто къща за гости, а естествено продължение на лежерните вечери под тепетата. Чрез нея ние се стремим да изразим идеята си за приятен и бавен бохемски живот в Пловдив. Реновирахме помещенията с изключително уважение към историята на мястото и внимание към всеки детайл, всяка малка подробност. Опитахме се да съхраним духа на сградите и създадохме обзавеждане, което е почти изцяло ръчна авторска изработка, за да може престоят ви в MouseHouse да носи истинска наслада за сетивата.

Mouse House

MouseHouse не е само къща за гости. Искаме тя да носи и наслада на сетивата.