Lost in Plovdiv – да изживееш Пловдив като местен

Lost in Plovdiv е единственият дигитален пътеводител в Пловдив, създаден за хората, които не са от тук, но искат да почувстват града като местните. Това не е просто гид, а субективен компас и фактор за истински значимите неща под тепетата. В Lost in Plovdiv ще намерите информация както за най-актуалните пловдивски заведения, забележителности и събития, така и за скритите съкровища, за малките улички, за историята на града, за местата около Пловдив, които да не пропускате.

Съдържанието в Lost in Plovdiv е информативно, интересно и актуално и разкрива града през очите на местните. Дигиталният гид служи като надежден ориентир за посетителите на древния град и им помага при изборите за това къде да отидат, къде да отседнат, къде да се забавляват, кои ресторанти да посетят и какво да видят. Така Lost in Plovdiv допринася за истински пълноценното изживяване под тепетата.

Сайтът е двуезичен с информация на български и английски език, за да може важните неща за нас, пловдивчаните, да бъдат достъпни за всеки човек по света.

Изживей Пловдив като местните